Poster

Fabienne Godet

Βιογραφία

H Fabienne Godet (1964), με καταγωγή από την Angers, αρχίζει πρώτα με σπουδές ψυχολογίας. Μετά την αποφοίτησή της, εργάζεται στον ιατρικό τομέα, με ειδίκευση στην ψυχική υγεία, ακολουθώντας παράλληλα το πάθος της για τη μεγάλη οθόνη. Στον ελεύθερο χρόνο της, πραγματοποιεί σπουδές στον κινηματογράφο και στα οπτικοακουστικά μέσα, ενώ αρχίζει να σκηνοθετεί από το 1994. Η θεματολογία της εμπνέεται από τα βιώματά της, τα οποία έχουν έντονα χαρακτηριστεί από την εργασιακή της εμπειρία, προβάλλοντας στην οθόνη τόσο τις δυσκολίες των ηρώων της όσο και την ανθρώπινη πλευρά τους.

Φιλμογραφία

2013 Une place sur la terre

2009 Ne me libérez pas je m'en charge

2006 Sauf le respect que je vous dois

1998 La tentation de l'innocence

1996 Le soleil a promis de se lever demain (μικρού μήκους)

ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Margot, Jérémy, Salomé, César, Sonia...Είναι όλοι μεταξύ δεκαοχτώ και πενήντα ετών. Όλα τους χωρίζουν, εκτός από την επιτακτική ανάγκη να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να αποκαταστήσουν τη σχέση με τον διπλανό τους, που ο εθισμός κατέστρεψε. Αλληλέγγυοι, μοιράζονται τις ίδιες αρχές, την εντιμότητα, την αυθεντικότητα, την ειλικρίνεια, την ανθρωπιά.

Προβολές

05 Απρ
17:45

IFG Auditorium
10 Απρ
22:00

ΑΣΤΟΡ
Χώρα:
Γαλλία
Έτος:
2019
Σκηνοθεσία:
Fabienne Godet
Σενάριο:
Fabienne Godet, Julie Moulier
Ηθοποιοί:
Julie Moulier, Johan Libéreau, Zoé Héran
Παραγωγή:
Le Bureau
Παγκόσμια εκμετάλλευση:
The Bureau Sales
`
.