Poster

Nils Tavernier

Βιογραφία

Γιος του Bertrand Tavernier, ο Nils Tavernier κάνει πολλές εμφανίσεις στον κινηματογράφο, αρχικά σε ταινία του πατέρα του το 1977, Des enfants gâtés, ενόσω είναι στην εφηβεία. Ο Nils Tavernier γίνεται στη συνέχεια γνωστός ως σκηνοθέτης ταινιών μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση πριν σκηνοθετήσει, το 2006, την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, Aurore, ένα παραμύθι γύρω από τον κόσμο του χορού. Τα θέματα των ταινιών του περιστρέφονται συχνά γύρω από την παιδική ηλικία και τη βία. H ταινία Η απίθανη ιστορία του ταχυδρόμου Cheval είναι εμπνευσμένη από μια απίθανη, αληθινή ιστορία.

Φιλμογραφία

2018 La faute (4X52 min.) (τηλεταινία)

2013 De toutes nos forces

2006 Aurore

2005 L'odyssée de la vie (ντοκιμαντέρ)

2004 Désirs et sexualité (ντοκιμαντέρ)

2000 Tout près des étoiles (ντοκιμαντέρ)

Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ CHEVAL

Στα τέλη του 19ου αιώνα, ο Joseph Ferdinand Cheval είναι ένας απλός Ταχυδρόμος που κάθε μέρα διατρέχει την επαρχία της Drôme, από χωριό σε χωριό. Μοναχικός, αναστατώνεται όταν γνωρίζει τη γυναίκα της ζωής του, την Philomène. Από την ένωση τους, γεννιέται η Alice. Για την κόρη του, που αγαπά όσο τίποτα άλλο στον κόσμο, αυτός ο απλός κατά τα άλλα άνθρωπος βάζει ένα τρελό στοίχημα: να της χτίσει με τα ίδια του τα χέρια, ένα απίστευτο παλάτι, «Το Ιδανικό Παλάτι».

Προβολές

06 Απρ
20:00

IFG Auditorium
08 Απρ
22:15

ΔΑΝΑΟΣ 1
10 Απρ
20:00

ΑΣΤΟΡ
17 Απρ
20:00

JOHN CASSAVETES
Χώρα:
Γαλλία
Έτος:
2019
Σκηνοθεσία:
Nils Tavernier
Σενάριο:
Fanny Desmarès, Nils Tavernier, Laurent Bertoni
Ηθοποιοί:
Jacques Gamblin, Laëtitia Casta, Bernard Le Coq
Παραγωγή:
Fechner Films
Παγκόσμια εκμετάλλευση:
SND Groupe M6
`
.