Poster

Alex Lutz

Βιογραφία

Ηθοποιός και Σκηνοθέτης, ο Alex Lutz υποδύεται αρχικά δεύτερους ρόλους σε τηλεταινίες. Το 2012, γνωρίζει επιτυχία στη μικρή οθόνη με τη συμμετοχή του στη χιουμοριστική εκπομπή Catherine et Liliane. Η χαρακτηριστική του ερμηνεία ως ψευδό-χίπη στο OSS 117 του χαρίζει πολλούς δεύτερους ρόλους σε γαλλικές κωμωδίες. Το 2015, σκηνοθετεί την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, Le talent de mes amis. Στη συνέχεια, του εμπιστεύονται πιο απαιτητικούς ρόλους. Για τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του, Guy, κερδίζει το César Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου. 

Φιλμογραφία

2018 Les aventures de Spirou et Fantasio (ηθοποιός)

2017 Knock (ηθοποιός)

2015 Le talent de mes amis (σκηνοθέτης)

2014 Sous les jupes des filles (ηθοποιός)

2009 OSS 117 : Rio ne répond plus (ηθοποιός)

GUY JAMET, Ο ΘΡΥΛΟΣ

O Gauthier, νεαρός δημοσιογράφος, μαθαίνει από τη μητέρα του πως είναι νόθο παιδί του Guy Jamet, ενός καλλιτέχνη του γαλλικού βαριετέ που βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του μεταξύ των δεκαετιών ’60 και ’90. Ο τελευταίος πρόκειται να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ με επανεκδόσεις τραγουδιών και να κάνει νέα περιοδεία. Ο Gauthier, με την κάμερα στο χέρι, αποφασίζει να τον ακολουθήσει στην καθημερινότητά του και στις συναυλίες στην επαρχία για να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ γι’ αυτόν.

Προβολές

07 Απρ
16:00

ΑΣΤΟΡ
08 Απρ
20:00

IFG Auditorium
Χώρα:
Γαλλία
Έτος:
2018
Σκηνοθεσία:
Alex Lutz
Σενάριο:
Alex Lutz, Anaïs Deban, Thibault Segouin
Ηθοποιοί:
Alex Lutz, Tom Dingler, Elodie Bouchez, Marina Hands
Παραγωγή:
Iliade & Films
Παγκόσμια εκμετάλλευση:
Studio Canal
`
.